Produkter

EXPERIENCE

KYOCERA

PRODUKTER


Kyocera Document Solutions har som én af verdens største og markedsledende producenter altid produktudvikling som højeste prioritet og er har derfor markedets mest innovative produkter.


Miljø er et meget vigtig element i Kyocera's udvikling af produkter og reduceringen    af Co2 udledning er et konstant fokusområde.


SE VORES

  SERVICES

BOOK ET

MØDE

Miljø


Tonerne og tonerkassetterne er udviklet og produceret, så de

ikke indeholder miljøskadelige stoffer og er samtidig klima-neutrale. Dette reducerer CO2-forbrug ved print på Jeres nye Kyocera maskine og beskytter vores klima. Når tonerkassetterne  er tomme kan disse smides i almindelig affald (CO2-NEUTRAL TONER).


Vi vil naturligvis som altid sikre emballering efter højeste standard, så tonerne er maksimalt beskyttet under transporten.


Grønne fabrikker og grøn logistik


KYOCERA Document Solutions har gjort mange forskellige tiltag  for at reducere miljøbelastningen i forbindelse med at levere tonerne til kunderne. Der bidrages til miljøbeskyttelsen, ikke      bare via produkter, men også ved at sikre, at produktionsanlæg   og metoderne er miljøvenlige hele vejen gennem udviklings-, fremstillings- og distributionsprocesserne.


- Energi- og ressourcebesparelse

- Reduktion af udledning af drivhusgasser

- Reduktion og genbrug af affald

- Forhindring af luft- og vandforurening